Gospel Unlimited er moderne gospel på Nørrebro

Forestil dig et rum, der emmer af intensitet og varme, fyldt med glade mennesker og energifyldte sangere – det er en koncert MED med Gospel Unlimited

Gospel Unlimited tæller knap 50 sangere, og øver hver mandag i Brorsons Kirke på Nørrebro i København.

Vi synger moderne, funky gospel af f.eks. Kirk Franklin, Hezekiah Walker eller Donald Lawrence – sangene indeholder elementer af bl.a. r’nb, pop, jazz og soul. Vi udskifter større dele af vores gospel-repertoire hver sæson, og har tit en rød tråd i repertoiret. Der var efteråret, hvor vi kun sang store divaers sange, og der var foråret, hvor vi kastede os over et større acapella repertoire.

Korleder Kristine Bjørnbak
Gospel Unlimited bliver dirigeret af Kristine Bjørnbak, sanger, korleder og sanglærer, uddannet fra Musikvidenskab på Københavns Universitet. Kristine er en dedikeret og ambitiøs gospelelsker. Hun har været tilknyttet koret som solistunderviser og sanglærer siden 2002, og dirigeret koret fast siden 2009.

Vores pianist
Korets faste pianist Emil Skovsgaard Christensen står i spidsen for en flok dygtige musikere, der bakker koret op til øvere og koncerter.

Gospel Unlimiteds historie
Gospel Unlimited har eksisteret siden 1998, og vi har sunget gospel til et utal af bryllupper, workshops, firmabegivenheder, festivaler, byfester med mere. Vi er en selvstændig forening og tager ikke udgangspunkt i en bestemt religiøs retning.

Søg ind i koret
Du kan søge ind i Gospel Unlimited to gange om året – i august eller januar.

Vil du høre os synge?
Har du lyst til at høre os øve, er du velkommen til at kigge forbi kirken mandag klokken 19-21.30.
Vi øver hver mandag i Brorsons Kirken på Rantzausgade 49 på Nørrebro

Følg os også på facebook, hvor vi deler og skriver om vores arrangementer.